С тържествена церемония откриха най-мащабния форум за агробизнес в Международен

...
С тържествена церемония откриха най-мащабния форум за агробизнес в Международен
Коментари Харесай

Откриха най-мащабния форум за Агробизнес у нас в Пловдивския панаир

С тържествена гала откриха най-мащабния конгрес за агробизнес в Международен панаир Пловдив " Агро, винария и фуудтех ". На откриването участва вицепремиерът Илияна Йотова, зам.-министъра на земеделието Момчил Неков, както и кметът на Пловдив Здравко Димитров.

„ Това е най-голямото икономическо събитие на Балканите, 7-мото издание се завръща две години след пандемията и събира в себе си три значими бранша. За нас е чест да приветстваме над 500 водещи компании от 25 страни. Изложението се разполага на повече от 35 000 кв.м. и съдържа нови и екологични технологии, следва модерните вероятности за обществена отговорност и екологично произвеждане. 130 години Панаирът извършва своята задача да основава по-добре благоприятни условия, построяваме нови партньорства и развиваме нови връзки “, разяснява шефа на Панаира доктор Иван Соколов.

Той приветства всички браншови организации, институциите, университетския бранш и бизнес асоциациите, и Агротех, които вършат допустимо всичко това и добави, че „ посредством съдействието събитието придобива нови мащаби “.

Соколов благодари на всички изложители, тъй като без тяхното наличие, събитието е невероятно и пожела ползотворни контакти, сполучливи покупко-продажби и триумф, заяви

Успех пожела и вицепрезидента Илияна Йотова.

„ За мен е чест да открия това обичайно събитие в Пловдивския панаир. Организаторите в тежки години на рецесия след рецесия резервират не просто традицията на Панаира в Пловдив, само че не престават да го развиват “, сподели Йотова.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР