С тържествена церемония беше изпратен випуск 2017 на Академията на

...
С тържествена церемония беше изпратен випуск 2017 на Академията на
Коментари Харесай

Академията на МВР за първи път изкова кадри специално за Гранична полиция

С тържествена гала беше изпратен випуск 2017 на Академията на Министерство на вътрешните работи. На церемонията участваха заместник-министрите на Министерство на вътрешните работи Милко Бернер и Красимир Ципов, шефът на Групово дело " ПБЗН " основен комисар Николай Николов, основният секретар на Министерство на вътрешните работи Младен Маринов, шефът на Групово дело " Гранична полиция " основен комисар Светлан Кичиков.

" Това е първата крачка към един дълъг път, в който всеки да приложи това, което е научил и да затвърди традицията - Академията да приготвя качествени фрагменти за Министерство на вътрешните работи ", съобщи ректорът на Академията старши комисар Неделчо Стойчев.
" Това е обричане и вдишване на дълг към жителите " , добави още той.

Стойчев пожела на випускниците да не не помнят това и да създадат по този начин, че българските жители да трансформират отношението си към Министерство на вътрешните работи.

Заместник-министърът вътрешните работи Милко Бернер приветства курсантите и съобщи, че специалността на служителя на реда е специалност за идеалисти , тъй като те ясно осъзнават рисковете, само че все пак поемат по този път.
" Вашата задача е да браните нормалността в обществото, да громите неприятното и да браните положителното ", сподели още той.

Бернер регистрира, че през днешния ден има доста опасности и постъпващите в редиците на Министерство на вътрешните работи нямат право да се объркват кое е положително и кое зло.

От випуск 2017 на Академията на Министерство на вътрешните работи за първи път излизат особено готови фрагменти, които ще се влеят в редовете на Гранична полиция.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР