С тържествен парад на площад Княз Александър Първи в столицата

...
С тържествен парад на площад Княз Александър Първи в столицата
Коментари Харесай

Само в БЛИЦ! Фурор: Социалните мрежи излъчиха за най-големи герои на 6 май тези двама души

С церемониален церемониал на площад " Княз Александър Първи " в столицата бе маркиран Денят на храбростта и празник на Българската войска. Тази година той бе по-специален, тъй като през днешния ден се навършват 140 години от началото на земската армия. Командващ парада бе командирът на Сухопътните войски генерал-майор Михаил Попов.

В началото президентът и висш главнокомандващ на Въоръжените сили Румен Радев одобри строя на представителните блокове и ги поздрави по случай празника. Освен него доста политици, общественици и елементарни хора посетиха зрелището. За потребителите в обществените мрежи обаче двама души се открояваха. Те са на напреднала възраст и се срещат в много постове и фотоси от мненията в мрежата за днешната празнична дата.

Единият е полк. доктор Митка Захариева - дребничка женица, само че чиято униформа, цялата окичена с медали, всява почит у всеки.



А другият е както го разказва един от потребителите в мрежата един от последните мохикани - 96-годишен деец от Втората международна война поради чието присъединяване във втората фаза на войната България не е окупирана от Турция и Гърция. Достоен българин, който като приказва с Вас Ви приказва на " Вие ".

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР