С шикозно облекло като тв шоумен и с белезници на

...
С шикозно облекло като тв шоумен и с белезници на
Коментари Харесай

Депутатът от ПП лъсна в съда като шоумен

С шикозно облекло като тв шоумен и с белезници на ръцете се появи в правосъдната зала менте депутатът Сергей Димитров, оповестява " Марица ". Дори и задържан, с пъстрото си сако и снежнобялата риза той продължава да поддържа облика на високопоставена персона. Дори заръча на публицистите, които го налегнаха с въпроси, да питат " Продължаваме промяната " за него.



Магистратите от Районния съд гледат мярката му за неотклонение. От държавното обвиняване му желаят непрекъснат арест. Сергей бе арестуван на 12 юли след получени редица сигнали за измами.

Вчера от държавното обвиняване оповестиха шокиращи детайлности по случая. От тях излиза наяве, че с изключение на в ролята на народен представител, Сергей Димитров се е представял също за юрист, арбитър, медиатор на религиозна организация и на политическа партия.

Той употребявал няколко схеми. Обещавал, че може да узакони противозаконни постройки в разнообразни обитаеми места в Пловдивска област, което не се е случило. Пред хора, които били изгубили парцелите си посредством продажби от частен правосъден реализатор поради неплатени задължения, твърдял, че можел да им ги върне, като заведе правосъдни каузи и ги завоюва. Така Сергей получавал възнаграждение, само че не правил услугите.

С измамите си той оплел четирима души - трима мъже и една жена, и съумял да измъкне 12 950 лева 33-годишният привиден народен представител направил измамите на неустановени дати през тази и предходната година в Пловдив и в Асеновград,

При персонален обиск у него е била открита пластика, която наподобявала служебна депутатска карта, само че с надпис „ национален ръководител “.

Сергей е имал офис за съвещания в центъра на града под тепетата. Там приемал хора като се представял за медиатор на политическа партия и представител на религиозна организация. Обещавал, че можел да помогне при легализиране на постройки и други действия.

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР