С роля в най-новия филм на Marvel, собствената си продуцентска

...
С роля в най-новия филм на Marvel, собствената си продуцентска
Коментари Харесай

Вътре в издигането на звездата Сидни Суини към славата от White Lotus до Marvel – и защо тя „няма да спре“ да прави голи сцени

С роля в най-новия филм на Marvel, личната си продуцентска компания и десетки контракти за модели на огромна марка, актрисата и секс знак Сидни Суини държи целия Холивуд в краката си.

Със сигурност пестник в лицето за тези, които са я подценили доста, като звездата декларира, че най-голямата неправилна визия, която хората имат за нея, е, че тя е просто „ тъпа блондинка с големи t**s “.

И като се има поради, че всеобхватният гений на 26-годишното момиче е разрешил на актрисата да си построи име във всички области на шоубизнес промишлеността - даже да взе участие в музикален видеоклип на Rolling Stones - наподобява, че единствено небето е границата.

Както PR и медиен специалист Натали Трайс споделя: „ Бързото издигане на Сидни към славата е завладяващо, защото тя дейно си построи неповторим облик в развлекателната промишленост.

„ Актьор, продуцент, дипломат на марката, гуру на стила и основен изпълнителен шеф... Няма подозрение, че Сидни Суини работ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР