С риск да изложа на опасност източниците, публикувам пълния текст

...
С риск да изложа на опасност източниците, публикувам пълния текст
Коментари Харесай

БОМБА! Явор Божанков публикува проекта за Конституция на Радев

С риск да изложа на заплаха източниците, обявявам цялостния текст на плана за изменение на Конституцията на Румен Радев. Тази сензация разгласи депутатът от Политическа партия Явор Божанков.

Някои смятаха, че ще бъде бял лист. Защото концепцията на Радев била просто да плюе държавното управление а план нямало. Истината е, че има и той дава визия в каква България бихме се събудили, в случай че Радев имаше власт.

Да се насладим на възприятието за комизъм на Божанков:

В чл.1 се вършат следните промени:
1. Крим е Руски. Точка. Руски е.
2. България е Република със служебно ръководство.
В чл.2 се вършат следните промени: В държавната администрация се назначават с преимущество някогашни военни.
В чл.4 се вършат следните промени: В ал.(1) След думите „ Република България е правова страна “ се прибавя „ ХА-ХА “. След „ ХА-ХА “ се прибавя „ колкото Беларус и Русия “. След това се прибавя „ в случай че ви е смешно прочетете чл.30 “

В чл.5 се вършат следните промени: „ Международните Договори с Боташ и други съветски врътки имат статут на 11-та Божа заповед. Лукойл, съветски газ, съветско нуклеарно гориво и другите съветски благинки са под особената протекция на президента “.
В член 11 след думите „ политическият живот в България се основава върху плурализъм “ се прибавя „ ХА-ХА “.
В член 14 се вършат следните промени:

След думите „ Семейството, майчинството и децата “ се прибавя „ са под закрилата на баща-християнин Радев. Президентът на Републиката персонално брани фамилията от джендърите. “
В член 19 се вършат следните промени:
Думите „ стопанската система на Република България се основава на свободна стопанска самодейност “ се заменят с „ стопанската система на Република България минава през Копринков “.

В член 25 се вършат следните промени:
След думите „ българско поданство може да се придобие и по натурализация “ се прибавя „ концепцията за двойното поданство зависи то това с кого си приказва президента. Ако е в Съединени американски щати може. В България – не може. ”
В член 27 ал (2) след думите „ Република България дава леговище на чужденци, преследвани поради техните убеждения “ се прибавят „ в случай че не ги преследва режимът в Кремъл. Тогава ги връщаме с 200 и на шиш. Само да каже Митрофанова “.

В член 30 се основава нова алинея:
„ Който не е удовлетворен от Радев и доста му знае устата в медиите, Копринката ще го настройки с Национална агенция за приходите и каквото друго има на разположение. Това включва цялата рода до десето коляно “.
В член 92 ал (1) след думите: „ Президентът е държавен глава. Той въплъщава единството на нацията “ се прибавя „ изключение от единството вършат войнолюбците, джендърите, соросоидите и националните предатели. Техния поименен състав се изготвя в лист по ред избран със закон. Ако ви е смешно прочетете член 30., в случай че член 30 ви е малко – ще чукате и камъни в Белене “.

След думите „ и съставлява Република България в интернационалните връзки. “ се прибавя „ интернационалните връзки се дефинират от това, с кого си има работа президента. Пред НАТО дава тип на полунатовец. Пред Европа – на полуевропеец. В България това стеснение отпада и може да бъде чиста копейка. “

В член 98 глава „ Президентът на републиката “ се основават нови точки Z.
В т Z 1. След думите „ Отправя обръщения към народа и Народното събрание “ се прибавя „ отравя ти Новата година “.
В член 159 се основава нова точка Z 2 със следния текст: „ Президентът има право да предложи промени в Конституцията, само че може просто да плюе към този момент препоръчаните от Народно събрание. За да не наподобява като таксиметров водач, който е неудовлетворен от страната, тъй като са скопили служебния му кабинет - президентът може да плаши с бежански апокалипсис и други ужаси. ”

Създават се и нови точки Z 3 и Z 4 със следния текст:
Т.Z3 “Президентът и вицепрезидентът се освобождават от отговорност за оня стълб незабавно откакто Радев прочете неговата си една и съща тирада при откриването му. ”
Т.Z4 “Някой да каже на Костадинов от Възраждане, че 3 март и Шипка са непокътната комерсиална марка за компанията на президента, другояче чл.30 се ползва и против себеподобни. ”

Преходни и заключителни разпореждания:
Параграф 1 - това можеше да бъде България през 2024.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР