„С решителните си действия Валери Симеонов и НФСБ ни спасиха

...
„С решителните си действия Валери Симеонов и НФСБ ни спасиха
Коментари Харесай

Собственици на малки и средни фирми: С решителните си действия Валери Симеонов ни спаси от фалит

„ С решителните си дейности Валери Симеонов и НФСБ ни избавиха от банкрут. В тяхно лице видяхме хора, които действително пазят дребния и междинен бизнес “.

Това обявиха представители на сдружения и асоциации на дребни и междинни компании по време на среща в Монтана с водача на НФСБ и лидер на Патриотичната коалиция ВОЛЯ и НФСБ в Бургас Валери Симеонов.

„ Ние, от Сдружението „ Българската домашна ракия “ поддържаме Валери Симеонов и партия НФСБ, тъй като през 2016 година това беше българският политик, който единствен застана зад нас. Ако не беше той - лобисткият закон в интерес на „ огромните “ нямаше да падне и ние щяхме да бъдем принудени да затворим “, обявиха представители на дребни дестилерии.

„ Тогава от близо 1280 филми – 200 затвориха. Това са 200 дребни бизнеси и техните фамилии “, напомни Петко Събев.

От Националната асоциация за здравословно хранене на децата изрекоха признателност към Валери Симеонов и депутатите от НФСБ за оказаната поддръжка, наблягайки, че сами е нямало да могат да се оправят.

„ След решителната интервенция на Валери Симеонов и борбата, която поведе против монополите - няколко хиляди дребни търговци на горива и техните фамилии оцеляха, съобщи представител на Асоциацията на дребните търговци, производители вносители и превозвачи на горива.

Лидерът на НФСБ и съпредседател на Патриотичната коалиция ВОЛЯ и НФСБ Валери Симеонов бе безапелационен, че той и съидейниците му ще продължат да вършат това, което постоянно са правили – да поддържат действително, с дейности предприемчивите и работещи българи, и да пазят дребния и междинен бизнес против натиска на монополите.

Патриотична коалиция ВОЛЯ и НФСБ отива на идни избор на 4 април с бюлетина № 24.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР