С решение на Управителния съвет, от 8 октомври представителният мъжки

...
С решение на Управителния съвет, от 8 октомври представителният мъжки
Коментари Харесай

Лаптопа пое Янтра

С решение на Управителния съвет, от 8 октомври представителният мъжки тим на ОФК Янтра е с нов треньор - Костадин Ангелов. Ръководството на клуба благодари на досегашния ментор - именития бранител Стоян Ацаров, за положения труд, отдадеността и времето, прекарано отпред на мъжкия състав и се надява, че той ще продължи да поддържа клуба.

Костадин Ангелов има лиценз УЕФА „ Про “ от Българската треньорска школа и висше обучение със степен „ Магистър “ от НСА „ Васил Левски “ със компетентност „ Спортен мениджмънт “.
Роден е на 9 януари 1973 година. Юноша е на ЦСКА, а кариерата му в мъжкия футбол минава в тимовете на Янтра (Габрово) и Видима Раковски (Севлиево). В Севлиево прави първите си стъпки в треньорската специалност – като помощник на Пламен Марков. След това застава отпред на отбора и го вкарва в „ А “ група, като се трансформира в най-младия експерт, водил тим в родния хайлайф. Впоследствие кариерата му минава през Ботев (Пловдив), индонезийския Про Дута, Пирин (Благоевград), Пирин (Гоце Делчев), Оборище (Панагюрище) и Витоша (Бистрица). Ангелов поема „ тигрите “ в Югозападната „ В “ група, като първо съумява да ги върне в професионалния футбол, а след това и да завоюва с тях историческа промоция за елита на България.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР