С решение на Районната избирателна комисия (РИК) в Кърджали от

...
С решение на Районната избирателна комисия (РИК) в Кърджали от
Коментари Харесай

РИК - Кърджали заличи двама от тримата кандидати за депутати в листата на „Атака“

С решение на Районната изборна комисия (РИК) в Кърджали от 1 септември, от листата на Политическа партия „ Атака “ са заличени двама от общо трима претенденти за народни представители.

Решението е оповестено на интернет страницата на РИК – Кърджали. Според него двамата претенденти: Айнур Метин Боянова, която е лидер на листата, и Айсун Алиев Боянов, под номер 2, сами са подали заявки, че желаят да бъдат заличени от листата.

Председателят на РИК - Кърджали  Павел Гатев е провел телефонен диалог с упълномощеното лице Павел Шопов и представител на Политическа партия “Атака “ Пламен Ангелов, като ги уведомява за постъпилите 2 броя заявки за отвод и прави предложение за запълване местата на заличените. Двамата отхвърлят да показват нови претенденти, се показва в решението.

Така листата на Политическа партия „ Атака “ за изборите за народни представители на 2 октомври в кърджалийския изборен регион остава единствено с един претендент. Това е Ангел Николов Божилов, се показва още в решението на РИК-Кърджали.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР