С решение на Окръжния съд в Монтана е наложен постоянен

...
С решение на Окръжния съд в Монтана е наложен постоянен
Коментари Харесай

Задържаха българин, издирван за трафик на наркотици в Испания

С решение на Окръжния съд в Монтана е натрапен непрекъснат арест на 30-годишен мъж от Вършец, за който е издадена европейска заповед за арест от съда в град Торелагуна в Испания, оповестиха от Съдебната палата.

Българският жител е търсен по обвинявания за трафик на опиати, присъединяване в проведена незаконна група и владеене на нелегално оръжие.

На 6 юни на автомагистрала в Испания била спряна кола, карана от него, а в багажника били открити 66 кг марихуан а. При последвали обиски в жилища в Испания са били открити и други опиати - хашиш, кокаин, марихуана , нелегално огнестрелно оръжие и пари.

Той е бил арестуван от испанските управляващи, а по-късно освободен, до момента в който тече следствието. В края на декември 2022 година за него е издадена Европейската заповед за арест и той бил открит от полицията във Вършец.

От съда в Монтана оповестиха, че издаването на непрекъсната мярка за задържане е подхванато за обезпечаването на обвинения за правосъдно дело, на което да се реши дали да бъде предаден на Кралство Испания за продължение на следствието против него там.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР