С развети знамена, гайди и шествие Възраждане откри предизборната си

...
С развети знамена, гайди и шествие Възраждане откри предизборната си
Коментари Харесай

Коста Стоянов: Ако искате Варна да се промени към добро – гласувайте за „Възраждане“


С развети флагове, гайди и шествие „ Възраждане " откри предизборната си акция във Варна

Стотици варненци се включиха в откриването на предизборната акция на партия " Възраждане " в морската столица. По традиция акцията бе открита с гайди, тъпани и развети флагове, а към шествието се причислиха стотици минувачи. Сборният пункт беше до надписа Варна, който е подложен тъкмо до " Козирката " в Морската столица по концепция на общинските съветници от „ Възраждане ".

На откриването участваха всички претенденти за общински съветници, претенденти за региони и претендентът за кмет на Варна Коста Стоянов, а по този начин също и ръководителят на политическата организация
доктор Костадин Костадинов.

Пред медиите в морския град Костадинов съобщи, че с право доста хора се тормозят за честността на вота:

„ И с право се тормозят, тъй като машините са в ръцете на хора, които самият президент, който ги сътвори, ги назовава - шарлатани. Те ръководят страната по този начин, както " ало " -измамниците биха управлявали страната. Точно заради тази причина призоваваме всички български жители да гласоподават с хартия на тези избори. Не че и по този начин отново няма да стават операции, тъй като пък въпреки това ГЕРБ и Движение за права и свободи са майсторите на хартиените измами, и действително видяно ние се намираме в обстановка, в която би трябвало да избираме сред две несгоди, само че гаранцията, която ние от „ Възраждане " даваме, е много сериозна, тъй като в съвсем всяка комисия имаме най-малко по двама представители. Ще създадем всичко допустимо вотът да бъде оптимално почтен и транспарантен. ", безапелационен бе Костадинов преди началото на шествието.

След това шествието се насочи с национална музика към Фестивалния комплекс, където претендентите за общински съветници и претендентът за кмет Коста Стоянов се срещнаха със симпатизанти.

По пътя минувачи желаеха фотоси и се причислиха към тях. Стигайки пред входа на Морската градина, гайдарите извършиха „ Хубава си моя горо ", а множеството от хора се насочи към залата на Фестивалния комплекс, с цел да се срещнат с бъдещите общински съветници и да чуят приоритетит в програмата на Коста Стоянов.Кандидатът за кмет на Варна от „ Възраждане ", който показа:

„ Кандидатурата ми за кмет е с една единствена цел - варненци да живеем в един по-уютен, чист и привлекателен град. Аз, дружно с моя екип, с нашите претенденти за общински съветници, районни кметове и кметове на обитаеми места - имаме опита, уменията и компетентността да превърнем Варна в един по-приветлив град и той да се върне на картата като Морската столица на България!

Включили сме доста цели в нашата стратегия, имаме цялостна визия за ръководство на града. Започваме през инфраструктурата, минаваме през образованието, опазването на здравето, спорта, възстановяване на градския превоз, създаване на нови веломрежи, създаване на бул. „ Цар Освободител " - от бул. „ Васил Левски " до летището и връзката с кв. „ Владислав Варненчик ". Не сме не запомнили и незабавната потребност от ремонт на Аспаруховия мост, а също по този начин сме планували ремонт на всички подлези, построяването на буферни паркинги, ремонт и създаване на детски градини и ясли. Това е една доста дребна част от програмата ни, само че с нея ще срещаме варненци в границите на този избирателен месец. ", сподели още Стоянов.

На въпрос за какво варненци би трябвало да излязат и да гласоподават за „ Възраждане " на 29 октомври, Коста Стоянов съобщи:

„ Ако варненци желаят едно почтено, транспарантно и заслужено ръководство на града си - дано изберат „ Възраждане " с бюлетина 42. Заедно ще успеем! ".

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР