С разширяване на паркинга около бл. 80 на ул. „Крали

...
С разширяване на паркинга около бл. 80 на ул. „Крали
Коментари Харесай

Изграждат се нови паркинги в Ямбол

С разширение на паркинга към бл. 80 на ул. „ Крали Марко “ и в региона на блокове № 2, 3 и 41 в к-с „ Златен рог “ в Ямбол не престават ограниченията по благоустрояване на града. Зоните, в които се правят дейностите, се употребяват от стотици жители, което постанова основаването на по-добра среда на междублоковите пространства и оптимално ефикасното им потребление. Това оповестиха от пресцентъра на Общинска администрация Ямбол.

Дейностите включват изцяло преоформяне на терените и създаване на доста повече места за паркиране. От южната и западната страна на бл. 2 в к-с „ Златен рог “ се обособяват 60 паркоместа с обща повърхност от 1 342 кв. метра. Южно от 3-ти блок се оформят нови 28 места, а югоизточно от бл. 41 – още 12 нови паркоместа.

Около жилищния блок на ул. „ Крали Марко “ № 80 новите места за паркиране са общо 73. В допълнение, от северната страна на постройката се обособява зона за отдих с беседка и пейки, както и площадка с фитнес уреди.

Продължават ограниченията и по обезпечаване на пътна сигурност в града. Нови преградни пана са сложени по съвсем цялото продължение на една от най-натоварените улици - „ Ген. Владимир Заимов “. Парапетите покриват сектор от 400 мета от кръстовището при ОУ „ Христо Смирненски “ до пресечката с ул. „ Страхил “. Целта е да се попречват нерегламентирани пресичания от пешеходци през оживеното пътно платно. Поставянето на преградните пана е в продължение на постъпателните дейности по възобновяване на пътните артерии и обезпечаване на условия за пътна сигурност.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР