С различни екологични инициативи децата от ДГ „Славей” в район

...
С различни екологични инициативи децата от ДГ „Славей” в район
Коментари Харесай

Малчугани от ДГ „Славей” отбелязаха Деня на Земята с еко ини...

С разнообразни екологични начинания децата от ДГ „ Славей” в регион „ Северен” означиха Деня на Земята-22 април.По традиция всяка година на този ден малчуганите вземат участие интензивно с проведени по групи мероприятия--интересни за децата, занимателни и в това време потребни.



За празника на Планетата децата от огромните групи подредиха галерия от отпадъчни материали - пана, групови приложения, рисунки. Други ученици на ДГ „ Славей” оформиха цветните лехи, като засадиха посадъчен материал, обезпечен от родители и детското заведение. По-големите деца почистиха билковата леха в двора от съчки и бурени. Най-малките благодарение на учителите засадиха и поляха две туи, които ще обгрижват, до момента в който порастват и играят в детската градина.



„ Поздравявам колектива на ДГ „ Славей” за това, че предизвиква децата да вземат участие в мероприятия, свързани с озеленяване и запазване на околната среда.Наш дълг е да учим малчуганите да обичат и да се грижат за мястото, където живеем-планетата Земя”, показа кметът на регион „ Северен” Стоян Алексиев.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР