С продажбата на Игор Тиаго Лудогорец се отваря сериозна дупка

...
С продажбата на Игор Тиаго Лудогорец се отваря сериозна дупка
Коментари Харесай

Лудогорец стартира преговори за нов таран

С продажбата на Игор Тиаго Лудогорец се отваря сериозна дупка в офанзивата.

През миналата акция Тиаго бе водещият изпълнител на разградчани в шампионата, като вкара 15 гола в 32 турнирни мача.

Той направи отлична пролет. Именно през 2023 година осъществя 12 от попаденията. С тях Тиаго дружно с Кирил Десподов поведе тима към отбрана на купата.

В момента Лудогорец остава единствено с един централен нападател. Това е Матиас Тисера. Аржентинецът приключи акцията с 12 точни изстрела в 27 дуела в Първа лига. Той бе най-резултатен в състава през есента. 26-годишният Тисера осъществя и оказалия се шампионски гол – за 1:0 над Черно море на „ Тича “ в последния кръг. Матиас обаче има напълно други характерности от тези на Тиаго. Бразилецът даваше височина и мощност в нападението на орлите. С прехвърлянето му тези качества се губят. Игор бе и футболистът с най-хубава игра в тима.

Затова и от управлението на Лудогорец към този момент работят по реализирането на входящ трансфер на таран. Времето за привличането на класен централен нападател е малко. Тимът стартира подготовка на 16 юни, петък, като същия ден отпътува на лагер в Банско. Първият формален мач пък ще бъде на 11 или 12 юли – в първия квалификационен кръг на Шампионската лига. Следващото състезание пък започва в уикенда на 15 юли.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР