С призив за мир започна благотворителния концерт в подкрепа на

...
С призив за мир започна благотворителния концерт в подкрепа на
Коментари Харесай

Стотици на конерт в подкрепа на Украйна в София

С апел за мир стартира благотворителния концерт в поддръжка на Украйна в центъра на София.

Същото прикани и българският рок музикант Васил Георгиев - Васко Кръпката. Той се обърна към присъстващите на концерта да няма принуждение и експанзия, тъй като всички се молят за мир.



Концертът се провежда се от музиканти и писателя Захари Карабашлиев. Парите ще бъдат предадени на центрове за бежанци. В събитието вземат участие “Блус трафик”, No More Many More, “Подуене блус бенд”, Валди Тотев, Иван Лечев, “Джендема”, Развигор Попов, Петър Попов, Г.М.О. (Георги Минчев оркестра) и двама украински музиканти - Павло на китара и Владислав, избягал от войната млад саксофонист. Ще пеят също деца от центъра за бежанци в “Младост”.

От 18, 30 часа ще бъде предаван онлайн на екран на площад „ Славейков “ и интернационалният благотворителен концерт-телемаратон „ Save Ukraine #StopWar “. Украйна ще бъде показана от повече от 20 създатели, измежду които Monatik, Тіна Кароль, The HARDKISS, Океан Ельзи, Jamala, Go_A, Даха Браха и други Концертът ще бъде придружен от акция по набиране на средства за превъзмогване на филантропичната злополука.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР