С презентация на бившата №3 в света на двойки Лиховцева

...
С презентация на бившата №3 в света на двойки Лиховцева
Коментари Харесай

Елена Лиховцева ще открие втория ден на Световната треньорска конференция

С презентация на някогашната №3 в света на двойки Лиховцева ще бъде открита програмата на втория ден на Световната треньорска конференция " БНП Париба " на Международната тенис федерация. Лиховцева е една от най-успешните съветски тенисистки на двойки през последните години, като в кариерата си има 27 трофеи. През 2002 и 2007 година тя печели купите при смесените двойки надлежно от “Уимбълдън” и Откритото състезание на Австралия. През 2005 година Лиховцева печели купата от шампионата в Голд Коуст, където си партнира с Магдалена Малеева. Тя е и финалистка на двойки от US Open (2000), “Ролан Гарос” и Откритото състезание на Австралия (2004).

В 10.30 часа ще стартира презентация на шефът развиване и нововъведения в тениса в Австралийската тенис федерация Мачар Рийд и на Брус Елиът, който е един от най-прогресивните специалисти в тенис науката с рекорден брой публикации и статистики.

От 11.45 часа ще стартира презентация на шефът на направление професионален тенис към Английската тенис федерация Луис Кайер
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР