С преливащи кофи за боклук осъмна София на Коледа. Оплакванията,

...
С преливащи кофи за боклук осъмна София на Коледа. Оплакванията,
Коментари Харесай

София се превърна в голямо кошче за боклук по Коледа

С преливащи кофи за отпадък осъмна София на Коледа. Оплакванията, които заваляха в обществените мрежи от самобитните сметища в кварталите, подбудени евентуално от повишената консумация на хранителни артикули, изхвърляне на подаръчни опаковки и не на последно място от празничния график на трудещите се в чистотата, не секнаха и в деня след Рождество Христово, оповестява " ".

Сигнали за сходна панорама по улиците има както от поданици на кв. „ Овча купел “, по този начин и от живеещи наоколо до стадион „ Георги Аспарухов “.

Една от фотосите, които са задоволително красноречиви по отношение на протичащото се е направена на ул. „ Тодорини кукли “ и иронично е озаглавена от създателя й „ Коледна идилия “.

Именно, че чиновниците в сметосъбиращите компании са разпуснати всеобщо в отмора и това е повода за неприятната обстановка, е и преобладаващото мнение в мненията под фотоса.

Някои хора пък споделят, че ситуацията е същото и в доста други квартали като „ Красна поляна “, както и в други градове като Пазарджик. „ Почакайте единствено 1.1.2021 година “, написа пък мъж, който очевидно чака още по-голям апокалипсис и изобилна празнична софра за плъховете след Нова година.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР