С повишаването на цените във всички сфери, на много хора

...
С повишаването на цените във всички сфери, на много хора
Коментари Харесай

Тази красива страна дава пари, за да я видиш!

С повишението на цените във всички сфери, на доста хора им е мъчно да пътуват. Една страна, обаче, излезе с примамлива оферта – дава пари на туристите, с цел да я посетят.

Атрактивна островна страна с доста забележителности реши да заплаща избрана сума на всеки, който желае да я посети. Страната си е сложила за цел да одобри 6 млн. гости през 2023 година
-->
Премиерът обяви, че държавното управление желае да притегли 10 млн. туристи през 2025 година За да ги насърчи да подхващат дълготрайно пътешестване до там е основана специфична тактика. 

Тайван предлага да заплати на туристите 5000 тайвански $ (153 евро), с цел да пътуват до там. Азиатската страна си е сложила за цел да одобри 6 млн. гости през 2023 година

Премиерът на отчасти приетата република Чън Чиен-Джен разгласи, че държавното управление желае да притегли 10 млн. туристи през 2025 година За да ги насърчи да подхващат дълготрайно пътешестване до там, Тайван ще даде на 500 000 души по 153 евро.

До 90 000 туристи ще получат и по 20 000 тайвански $ (613 евро) като част от новата туристическа тактика на страната. Парите ще бъдат изпратени по електронен път и посетителите ще могат да ги употребяват за разноските си в страната, в това число и за хотелски престой, оповестява „ Дейли Експрес “.

Тайван има доста с какво да притегли хора от целия свят – от небостъргачи до нощни пазари и забележителни здания. На острова има към 15 000 храма, които могат да бъдат прегледани, като доста от тях към момента са настоящи, написа Блиц..

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР