С постановление на пазарджишката Окръжна прокуратура за 72 часа е

...
С постановление на пазарджишката Окръжна прокуратура за 72 часа е
Коментари Харесай

Задържаха за 72 часа педофила пенсионер

С разпореждане на пазарджишката Окръжна прокуратура за 72 часа е арестуван 64-годишният гражданин на ромския квартал “Изток “, по прякор Мъзи, който е зад решетките по обвиняване за блудничество с две малолетни девойки. Това оповестиха от локалната прокуратура.

За осъщественото действие се планува затвор от 5 до 20 години. Двете пострадали девойки са били разпитани в наличието на арбитър в така наречен “синя стая “ в Комплекса за обществени услуги за деца и фамилии и точно техните разкази са дали съображение да бъде пожелан арест на 64-годишния мъж.

Според бащата Наско на 8-годишното момиче Мъзи е направил блудствени дейности с щерка му и 11-годишно момиче в мазето на входа, в който живеел, на ул. „ Спартак” в Пазарджик. Това се е случило в четвъртък, 12 април, в ранния следобед, само че по-малкото почнало да вика и побягнало на открито. Тогава Мъзи избягал от избата през отвор в стената.

Той бил арестуван на идващия ден, петък, в Кричим и доведен в пазарджишкия арест, където е прокиснал до събота сутринта. По информация на Наско преди обяд той е бил освободен. Също съгласно думите на бащата на 8-годишното момиче, щерка му е минала лекарски обзор, само че бабата на 11-годишната не е разрешила тя да бъде прегледана.

От регионалния отдел “Закрила на детето “ са се самосезирали от медиите и правят инспекция на случая, а в ромската махала назряваше напрежение поради обстоятелството, че Мъзи бе освободен в събота, само че прокуратурата в града изиска 72-часов арест и той към този момент е зад решетките.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР