С послание Гърция има зима и мотото на успешната основна

...
С послание Гърция има зима и мотото на успешната основна
Коментари Харесай

Гърция с нова кампания за промотиране на зимния си туризъм

С обръщение " Гърция има зима " и мотото на сполучливата съществена акция " Всичко, което искаш, е Гърция ", гръцкото министерство на туризма и Гръцката национална туристическа компания започнаха нова акция за промотиране на зимните туристически дестинации и заниманията в континенталната част на страната, съобщи особено за Българска телеграфна агенция гръцката организация АНА-МПА. 

Дизайнът и направата на акцията е спонсорирана от фондацията Онасис. Кампанията се концентрира върху зимните благоприятни условия, с които разполага Гърция в комбиниране с естествената хубост и цялостния набор от туристически артикули. Тя слага акцент върху достоверното прекарване, неповторимата еднаквост на страната и гръцките обичаи, изключително поради обстоятелството, че страната разполага освен с острови, само че и с неповторима континентална част, гастрономически и кулинарни деликатеси и безвредна околна среда. 

Кампанията показва видео с млада жена, която споделя на феновете, че " в Гърция има също и зима ", и предлага гледки на зимни картини и интензивности, налични в дестинации в континенталната част на страната, като да вземем за пример каране на колело, парапланеризъм, рафтинг и доста други.

Четиримесечната акция ще обгръща, съгласно хода на пандемията, таргетни пазари като Англия, Германия, Франция, Италия, Испания, Дания, Швеция, Полша и Израел. Тя ще бъде обогатена с промотирането на дестинации на градски туризъм, каквито са Атина и Солун.

" За първи път се слага цел да се понижи мощно сезонния темперамент на туристическия артикул на Гърция и географската централизация на посетителите в избрани региони благодарение на акцията за промотиране на зимния туризъм ", отбеляза министърът на туризма Василис Кикилиас и благодари на Фондацията Онасис за помощта в този момент и в бъдеще за реализирането на туристически акции. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР