С поредна позиция, насочена като критика срещу готвените мерки по

...
С поредна позиция, насочена като критика срещу готвените мерки по
Коментари Харесай

Сдруженията на Алибегов и Коларов поискаха или затваряне на всички бизнеси, или отваряне на всичко

С поредна позиция, ориентирана като рецензия против готвените ограничения по затваряне, излязоха водените от Ричард Алибегов и Емил Коларов браншови организации на заведенията. Това стана, откакто в събота, 13 март, с премиера Бойко Борисов и здравния министър проф. Костадин Ангелов и говореше пред тях в трето лице, множествено число т.е. " ТЕ ", до момента в който обясняваше по какъв начин не би трябвало заведенията да се поддават на провокации от опозиционни партии, които събират хора да вървят и нарушават противоепидемичните ограничения в заведенията, с цел да не ги затворят " ТЕ "!
Ето и каква е позицията:
Сдружението на заведенията в България (СЗБ) и Българската асоциация на заведенията (БАЗ) виждаме единствено две направления пред нас, с цел да запазим и дребното, което остана, освен от нашия отрасъл, а и въобще от дребния и междинен бизнес в България.
Идеята за отчасти двуседмично затваряне на фитнеси, молове и заведения няма да докара до нужните резултати. Всъщност, за следващ път никой не показва какви са задачите и при какви равнища на разпространяване на болестта, бизнесът ще проработи още веднъж. Защото никой не ви има вяра, че " локдаунът " ще е единствено за 14 дни.
Подобен интервал на блокиране е вероятен единствено, в случай че той обгръща безусловно всички обекти и държавни институции, като се изключи тези от първа нужда. Двуседмичен, цялостен локдаун! Това ще резервира чиновниците ни. Това ще има максимален и обезпечен резултат. Това ще е най-справедливото решение.
И по този начин! Всичко или нищо?!?! Или отваряте всички бизнеси без ограничавания или затваряте всички!
Защото, в случай че страната и хората, които са обвързани с взимането на сходни решения, за четвърти път ни унижат и опитат да доубият нашия бизнес, ние ще сме длъжни да се защитим по отговарящ метод. Отговорните лица - министърът на опазването на здравето и всички членове на НОЩ, неведнъж потвърдиха, че са негодни да взимат качествени решения и да вдъхват доверие и кураж в обществото и бизнеса! И не, не управлявате най-добре в Европа пандемията!

Настояваме за въвеждане на строга и всеобхващаща двуседмична карантина. Двуседмична! Нека всички дружно понесем отговорност за оправянето с казуса и за неговото бързо решение.
В противоположен случай, в случай че още веднъж единствено три бранша бъдат изправени пред това да понесат цялата тежест, с цел да реализираме неразбираеми резултати, ние ще бъдем принудени да организираме всеобщ митинг!
С едно-единствено искане - оставка на всички членове на НОЩ!

Оставка за трите " Д "
Дискриминация

 Заведение разгласи гражданско непокорство: Няма да затваря при нови ограничения Заведение разгласи гражданско непокорство: Няма да затваря при нови ограничения
`Уважаеми клиенти, Брик Кафе София няма да затваря повече без значение какво си мислят там горе, където мозъците се изпаряват от жегата!...
Демагогия

Диктатура

С три големи " Н ":
 СЗБ и БАЗ: Отново не намираме логичност в решенията, които удрят първо нас СЗБ и БАЗ: Отново не намираме логичност в решенията, които удрят първо нас
Българската асоциация на заведенията и Сдружението на заведенията в България още веднъж се афишират срещу целенасочените опити за съсипван...
НЕДОВЕРИЕ

НЕДОВОЛСТВО

НЕДОУМЕНИЕ
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР