С популяризирането на дигиталното номадство нараства нуждата от хостели -

...
С популяризирането на дигиталното номадство нараства нуждата от хостели -
Коментари Харесай

Пет евтини хостела за дигитални номади

С популяризирането на цифровото номадство нараства потребността от хостели - места за настаняване на налична цена, които оферират отлични условия за работа.

В скорошно проучване на водещата туристическа компания Hostelworld, която дава отговор за над 1.5 млн. резервации в хостели през 2021 година, един от пет респонденти споделя, че би се настанил в хостел, до момента в който работи отдалечено.

Макар кафенетата и заведенията за хранене да остават най-популярните места за цифровите номади, когато става дума за работа, ⅓ от респондентите споделят, че хостелите са на второ място след тях, написа Euronews.

Затова през днешния ден ще ви срещнем с ранглиста на най-хубавите хостели за дигинални номади през 2022 година

Co404, Meксико: от цифрови номади за цифрови номади

Co404 се намира в красивия Сан Кристобал де лас Касас и може да бъде идеалното място за хора, които желаят да комбинират пътешестване с работа.



Този облян в светлина хостел в Чиапас е особено планиран за цифрови номади от цифрови номади. Целта е била да се сътвори работно място в Мексико за всеки, който желае да поддържа връзка и отвън работното място.

В Co404 няма да имате проблеми с интернета. Има две мрежи, една от които - аварийна. Има и най-малък престой от четири нощувки.

Yellow Square, Италия: за креативен натури

Този хостел се намира в Рим, покрай гара Термини. Ще ви хареса с групите онлайн, бара с питиета на налични цени и курсове по готвене. Същевременно, разполагате с всичко належащо, с цел да работите продуктивно.



По предпочитание може да резервирате настаняване в по-тихо пространство, където имате достъп до настолен компютър и принтер. За феновете фотографи има гратис съоръжение, а за водещите на подкастове - звукозаписна стая.

Viajero Medellin Hostel, Колумбия: с настройка за ваучър след работа

Това място е съвършеният избор за купонджии. Над хостела има ресторант, където може да се храните по време на работа, както и джакузи за покрива за по-късно.



Може да резервирате независимо помещение, в случай че нощната отмора е приоритет за вас.

Draper Startup House, Индия: дом за бизнесмени

В Бангалор - града на стартъпите, се намира хостел, който е магнит за цифровите номади бизнесмени. Той се ръководи от Tribe Theory - международна верига от хостели, която си е сложила за цел да обслужи един милион бизнесмени до 2030 година



Голямото преимущество на Draper Startup House е, че предлага календар от събития и дава на гостите достъп до ментори, които могат да им оказват помощ да осъществят капацитета на концепциите си.

Take Hostel Conil, Испания: за деен метод на живот край морето

Този хостел се намира на няколко минути пешком от най-хубавите плажове на Испания. Предлага удобна конюнктура с панорама към морето и опция да практикувате обичани водни спортове - кайтсърфинг, уиндсърфинг и доста други.



Всъщност, хостелът е толкоз известен, че неотдавна трябваше се обнови, с цел да посрещне потребностите на работещите от разстояние. Дигиталните номади към този момент могат да резервират две нови места - едно на 100 метра от плажа и друго в сърф учебното заведение на хостела.
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР