С помощта на общинските видеокамери бяха разпознати поредните нарушители на

...
С помощта на общинските видеокамери бяха разпознати поредните нарушители на
Коментари Харесай

Идентифицирани са поредните нарушители на обществения ред в Русе

С помощта на общинските видеокамери бяха разпознати следващите извършители на реда в града.

На 18 юни в 00:48 чиновниците от Центъра за видеонаблюдение засичат по какъв начин лидер на лек автомобил се пробва да излезе от пешеходната зона на кея, където е навлязъл непозволено по-рано. В акцията се включват спътникът му и минувач, които повдигат оборудването, с цел да мине джипът.

Нанесени са вреди по редуктора на бариерата на стойност 2 000 лева

Кадрите са изпратени бързо към полицията. Благодарение на високата резолюция на камерите елементарно са разпознати водачът и другите двама извършители.

„Преди дни беше наказан младежът, който нанесе вреди по надлеза на бул. „България“. Възмездие ще има и за тези нарушители“, разяснява кметът Пенчо Милков.

Бариерата се намира в края на улица „Мостова“, след жп прелеза, и не разрешава навлизането на коли до пешеходните зони и велоалеите, отредени за отдих и туризъм. Право на достъп до кея имат само колите със специфичен режим на деяние, както и тези, обслужващи понтоните и пристанището.

Община Русе приканва да се съблюдават наложените ограничавания, с цел да не се смущава престоят на жителите и гостите на града.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР