С помощта на дизайнера Мартин Лорънс Бълард супермоделът Алесандра Амброзио

С помощта на дизайнера Мартин Лорънс Бълард супермоделът Алесандра Амброзио ...

Слънчевият дом на супермодела Алесандра Амброзио.


С помощта на дизайнера Мартин Лорънс Бълард супермоделът Алесандра Амброзио успява да създаде дом в района на Санта Моника, Калифорния, който отразява слънчевото излъчване на родината ѝ – Бразилия.

Алесандра за първи път отваря вратите на дома си, специално за списание Architectural Digest. Амброзио е класирана за един от най-печелившите модели в света, вече години на ред, а името ѝ рутинно се появява в най-популярните медии и в списъците за най-сексапилни и красиви жени в света.

Тя е дефилирала за топдизайнери и се е появявала в реклами на марки титани в модната индустрия. Алесандра има успех и със собственото си бизнес начинание, а именно модния бранд „Але“. През 2017 г. тя обяви пенсионирането си от ежегодния моден спектакъл на Victoria`s Secret, след като цели 17 години беше един от ангелите на марката.

„Аз пътувам постоянно по работа, но когато не съм на път, просто искам да бъда у дома с децата си“, казва Амброзио, описвайки „любовната си връзка“ със своята къща в района на Лос Анджелис.

Към момента Алесандра живее сама с 10-годишната си дъщеря Аня и 6-годишния си син Ноа, след като преди година се раздели с баща им Джейми Мазур, с когото имаше над 10-годишна връзка.

Колкото до къщата на красавицата, тя е построена през 1920 г. и е в типичен англо-испански колониален стил. „Аз съм родена в малък град в Бразилия, а Санта Моника има подобно излъчване. Исках да имам дом близо до плажа, някъде, където да ми мирише на океански бриз. Това е моят рай“, обяснява тя.

Амброзио казва за дизайнера на къщата си следното: „Мартин донесе на проекта много цвят, текстура и живот. Исках декор, който да не е твърде сериозен, а по-скоро младежки и свеж.“

Обзавеждането в дома на Алесандра е с марокански, индийски, турски и италиански произход. Истинският център на събитията във „Вила Амброзио“ е задният двор, където плуването, волейболът, барбекюто и музиката, са ежедневни любими дейности за цялото семейство.

Вижте къщата на красавицата в галерията ни!

Източник: tialoto.bg