С подаването на оставката си Теменужка Петкова е постъпила почтено.

...
С подаването на оставката си Теменужка Петкова е постъпила почтено.
Коментари Харесай

Борисов за ЧЕЗ: Нито Петкова, нито аз, нито когото и да било може да влияе на подобна сделка


С подаването на оставката си Теменужка Петкова е постъпила честно. Съдбата й от тук нататък ще се взема решение на съдружен съвет сред ГЕРБ и Обединени патриоти.

Това разяснява пред публицисти в Брюксел министър председателят Бойко Борисов. Той добави, че е посъветвал Петкова да отиде в Народното събрание през днешния ден, с цел да няма спекулации по тематиката.

Няма по какъв начин да направляваме договорка в Чехия – нито един енергиен министър, нито аз, нито който и да било може да повлия е на сходна договорка, безапелационен бе Борисов.

Що се отнася до стабилността на българското държавно управление, извършената по-рано през днешния ден среща в София сред Цветан Цветанов и съдружните сътрудници Валери Симеонов и Волен Сидеров, Борисов сподели: Патриотите не са лесни сътрудници, знаем ги от години, само че това е решението на българския народ. Патриотите и ние, други разновидности няма, съобщи министър председателят.

Борисов разяснява връзките Гърция-Македония, като сподели, че „ по тематиката Атина-Скопие оказваме помощ ”. По никакъв метод не желая да оставяме усещане, че се месим във вътрешните им работи. Днес ще имаме обособена среща с Ципрас, Юнкер и Меркел за запазване на границите, по какъв начин ги виждаме, да им помогнем в случай че има потребност, изключително на Гърция в това отношение, добави Борисов. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР