С победа над новака в „А“ ОФГ през този сезон,

...
С победа над новака в „А“ ОФГ през този сезон,
Коментари Харесай

ОФК „Локомотив-Мездра“ надви тима на Расово с 4:2

С победа над новака в „ А “ ОФГ през този сезон, Расово, приключи втората контрола на ОФК „ Локомотив-Мездра “.
Срещата стартира мудно, с малко рискови положения пред двете порти. В 35-ата минута след извеждащ пас по дясното крило Румен Рангелов откри головата сметка за железничарите.
След почивката играта се изостри, като футболистите и на двата тима натрупаха куп голови положения.
Час след началото на срещата след безредие в центъра на наказателното поле Михаил Михайлов от състава на „ Расово “ съумя да почисти преднината на мездренчани. Четири минути по късно Михайлов асистира и за втория гол във вратата на Лидиян Тодоров, дело на Даниел Шмедин.
Отговорът не закъсня и в 62-та минута преотстъпеният от „ Скала-2015 “ Владислав Стефанов изравни резултата с топовен изстрел.
Последва преса на „ Локомотив “-ци против отбора на Расово, само че Илия Илиев и Марио Иванов на нялколко пъти пропуснаха да отбележат.
В 69-ата минута на срещата Ивайло Желязков бе оставен непокрит от защитната линия на „ Расово “ и след извеждащ пас съумя да насочи топката зад вратаря на гостите.
Играчите на ОФК „ Локомотив-Мездра “ останаха с човек по-малко на терена, откакто Николай Михайлов получи разтежение, а в листата с запасите на тима не попадаха играчи заради контузии и уважителни задължения.
Въпреки численото предимство, футболистите на новака в тазгодишното издание на четвъртия футболен ешалон не съумяха да изравнят. 11 минути преди края на срещата Марио Иванов съумя да повиши с още едно попадение головия актив на мездренския клуб, оформяйки крайното 4:2.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР