С пищно тържество и отбрани гости Златка Райкова Златка Райкова

...
С пищно тържество и отбрани гости Златка Райкова Златка Райкова
Коментари Харесай

Златка и Благо кръстиха сина си

С охолно празненство и защити посетители Златка Райкова  Златка Райкова Златка Райкова Райкова е родена в Пазарджик. Самата тя споделя за себе си: " Често се майтапя, че и Благой Георгиев отпразнуваха кръщенето на сина си. Макар в светските среди да се очакваше, че първият рожден ден на Благо Джуниър ще провокира същински възторг, кръщенето му се оказа по-важният празник за фамилията. Напълно разбираемо за всички, близки до Благо, който е извънредно религиозен и неслучайно носи прякора Благо Джизъса.

Двойката избра да предложения другари и родственици няколко дни след самия рожден ден и тъкмо както традицията в последните години повелява, те сплотиха двата празника в едно.

Триетажна торта, декорация от балони, обсипани в златисти цветове и дрескод „ бяло “ - това са единствено дребна част от организациите на тържеството, за които се грижи някогашната плеймейтка.

„ Сине, сине, Бог ли те изпрати? “, този рефрен припяваха с насълзени очи Злати и кръстницата на първородното й дете след церемонията в църквата.

След края на светото кръщение гостите се придвижиха в прочут столичен ресторант, с цел да се отдадат на песни и танци. На празненството участваха единствено най-близките до светската двойка. Гримьорът Цецо Андреев и фризьорът Момчил Спасов, които се грижат за външния тип на Златка, са измежду най-популярните посетители на тържеството, написа „ България Днес “.

A post shared by (@zlatka_raykova) on Oct 4, 2020 at 9:40am PDT

A post shared by (@zlatka_raykova) on Oct 3, 2020 at 6:06am PDT

A post shared by (@zlatka_raykova) on Oct 5, 2020 at 3:26am PDT
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР