С Пеевски каква конституционна реформа ще направят? Това ли трябва?

...
С Пеевски каква конституционна реформа ще направят? Това ли трябва?
Коментари Харесай

Политолог: ДПС изкарва на сцената Делян Пеевски, само когато трябва да се скандализира обществото

" С Пеевски каква конституционна промяна ще създадат? Това ли би трябвало? Нали концепцията за промяна е да няма модел, който въплъщава господин Пеевски? ", коментира направи в изявление за БНР политологът Мехмед Мехмед. " Реформата с тези партии няма да е това, което чакаме ", добави той.
" Явно го изкарват на сцената, когато би трябвало да се скандализира обществото. Въпросът не е за какво те, а за какво другите се съгласиха да влязат в подобен пояснителен режим, в подобен скандал ", съобщи той по отношение на избора на Пеевски за член на парламентарната Комисия по конституционни въпроси.
ДПС са единственият постоянен фактор, известно е какво може да се реши от Движение за права и свободи в Народното събрание. Ако желаеха да са по-малко токсични, нямаше да предложат тъкмо Пеевски за тази комисия, акцентира той. По думите му Движение за права и свободи има задоволително фрагменти, по тази причина и случилото се е " провокация, скандал ".
" Ще бъдем включени отново в режим на митинги и кавги. Политиките ще се пернат встрани ", предвижда Мехмед.
" Коалицията на вторите ще им изиграе доста неприятна смешка. ПП-ДБ ще излязат с доста огромни минуси от тази игра. Те бяха определени за друго, а не за обединения с ГЕРБ, още по-малко с Движение за права и свободи ", съобщи Мехмед Мехмед в предаването " Преди всички ".
" Правителството ще работи до локалните избори, до момента в който не минат, с цел да не провежда господин Радев следващите избори със служебни кабинети ", счита Мехмед Мехмед. След това съгласно резултатите от локалния избор ще бъде решена и ориста на държавното управление, добави той.
В един миг всички се обърнаха против основния прокурор, а преди всички разчитаха на него " да им оправя нещата ", сподели още Мехмед. За него значимото е " дали нещо позитивно ще излезе от тази война, или ще бъде следващият кьорфишек и ще го забравим ".
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР