С пъстра програма, представена под формата на новинарска емисия Основно

...
С пъстра програма, представена под формата на новинарска емисия Основно
Коментари Харесай

Основно училище „Кап. Петър Пармаков“ - 220 години средище на духа в Градец

С пъстра стратегия, показана под формата на новинарска емисия Основно учебно заведение „ Кап. Петър Пармаков “ в село Градец отпразнува 220-годишнината от своето основаване. Празникът се организира в радиостудиото на STEM центъра на школото, който се оказа стеснен за всички искащи да участват на него.

„ За мен е наслаждение да ви поздравя в този по този начин значим за вас ден. Това, което се случва във вашето учебно заведение, буди удивление. Пожелавам на всички преподаватели и възпитаници здраве и доста ентусиазъм. Нека пред Основно учебно заведение „ Кап. Петър Пармаков “ има ярко бъдеще дълги години “, сподели в приветственото си слово зам.-кметът на Община Котел Шериф Куванджъ. Ресорният заместник-кмет на Община Котел участва в Градец във връзка празника дружно с ръководителя на Общински съвет Котел – Христина Чолакова и секретаря на Община Котел – Христо Карабекиров. Сред присъстващите бяха още преподаватели, чийто трудов път е почнал от учебното заведение в Градец, учители от прилежащи градове и родители.

Приветствие насочи и шефът на учебното заведение Силвия Ненова, която уточни, че тя и екипът ѝ са горди, че са част от учебната история и имат опцията да оставят парченце от себе си в него. „ В България са доста малко учебните заведения, които могат да се похвалят с такава годишнина, по тази причина благодаря на всички родители, на всички сътрудници, че постоянно са до нас и поддържат нашите инициативи! “

Цветна на песни, танци и стихове бе програмата, която показаха учениците от ОУ „ Кап. Петър Пармаков “. Тя включваше още филм, представящ цялостната визия на учебното заведение, исторически летописи, както и изявленията с някогашни шефове, учители и възпитаници.

Специален привет с песента на Галена и Борис Дали „ Наспа ли се любе ле “ насочиха и учениците Минка и Асен. Децата са спечелили в състезанието за имитатори, който учебното заведение е провело по сходство на формата „ Като две капки вода “ в навечерието на годишнината си.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР