С парите от ЕС Борисов нареди софрата за своите хора.

...
С парите от ЕС Борисов нареди софрата за своите хора.
Коментари Харесай

Мая Манолова: Борисов превърна управлението на държавата в софра

С парите от Европейски Съюз Борисов подреди софрата за своите хора. Справедливо е съмнението, че министър председателят още веднъж ще нахрани приятелския си кръг.
Това съобщи в предаването ръководителят на гражданската платформа " Изправи се БГ " Мая Манолова. Тя изрази терзание, че 29-те милиарда евро, които ще дойдат от Брюксел за България, ще стигнат единствено до доближения бизнес кръг на министър-председателя.
" Борисов трансформира ръководството на страната в трапеза и там са неговите другари - там са Домусчиев, там е Пеевски, там са котараците, орлетата, там е Ковачки ", сподели Манолова. Тя изиска нито едно евро от тези пари да не бъде изхарчено без глоба на българския парламент.
Според някогашния омбудсман настояванията за оставката на държавното управление са безусловно обективни. " Истинските народни представители са на улицата ", означи Манолова. Тя смята, че " фотосите, записите с пачките и револвера са съсредоточен облик на ръководството на Борисов. Това е най-корумпираното ръководство, а другарските му кръгове обезпечават изборите ".
Истинското решение е оставка на Борисов и незабавни предварителни избори. Хората желаят това и то би трябвало да им бъде обезпечено. Наесен ще стане още по-страшно, тъй като обществените проблеми ще изкарат още повече жители на улицата, стана ясно още от думите на Манолова.
Тя е безапелационна, че " Изправи се БГ " ще взе участие на идващите парламентарни избори, когато и да са те. Мая Манолова прикани останалите политически обединения, които ще се включат в конкуренцията, да заявяват, че няма да вземат участие в коалиция с Борисов и ГЕРБ. " Ние изрично няма да влизаме в коалиция с Борисов. При никакви условия и на никаква цена ", разясни Мая Манолова.
За срещата си с Васил Божков, за митингите против кабинета " Орешарски ", както и за това кой е предложил Делян Пеевски за началник на ДАНС през 2013 година - гледайте цялото изявление за Мая Манолова във видеото.
Сподели с твоите другари  
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР