С пълна убеденост не подписах декларацията за присъединяване на Украйна

...
С пълна убеденост не подписах декларацията за присъединяване на Украйна
Коментари Харесай

Сензационно! Румен Радев от Прага: Не подписах! Това означава въвличането ни във война с Русия

„ С цялостна увереност не подписах декларацията за присъединение на Украйна към НАТО. Това значи въвличането ни във война с Русия “. Това съобщи държавният ни глава от Прага. Президентът Румен Радев дава изказване пред медиите след края на срещата в чешката столица, в която взе участие.

На въпрос какво е мнението му за мнението на „ Демократична България “ да внесат проекторешение за изпращане на оръжие за Украйна в Народно събрание, Радев разяснява: „ Изумително е, че на фона на енергийната и икономическа рецесия в цяла Европа „ Демократична България “ се пробва да ни тласне във войната, още даже преди да е призован Народното събрание Ако със същата пристрастеност, която лобират за Украйна в НАТО, работеха за правосъдната промяна и за ползите на българските жители, в този момент публичната тежест на тази групировка щеше да бъде друга. “

Радев разяснява и отхвърли на Политическа партия за сформиране на коалицияа с ГЕРБ: “На първо място партиите би трябвало да слагат интереса на българските жители. Изключително значимо е да има парламент ”

„ Ще дава на партиите задоволително време, тъй че да могат да обсъдят правилата и целите и да се излъчи управническо болшинство и държавно управление “, добави той.

„ Очаквам да не не помнят, че би трябвало да слагат преди всичко страната “, разяснява Радев.

„ Таван на цените на газа е тематика, която единствено се дискутира сега. Да, има предпочитание да се оправим с ценовата рецесия, само че занапред ще се разискват и на други препоръки тези механизми. Лидерите предложиха на Европейска комисия за идващия съвет на 20 октомври комисията да предложи стъпки тъй че да бъдат овладени цените, тъй че да има промяна на европейския пазар за газ “, добави той.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР