С пълна каса след трансфера на Неймар в ПСЖ за

...
С пълна каса след трансфера на Неймар в ПСЖ за
Коментари Харесай

Барселона харчи половината от парите за Неймар за нов бразилец

С цялостна каса след прехвърлянето на Неймар в ПСЖ за 222 милиона евро, Барселона може самоуверено да огледа за негов заместител на трансферния пазар. Като подобен на " Камп Ноу " се обрисува различен бразилец - звездата на Ливърпул Филипе Коутиньо.

Каталунците са отправили оферта за 100 милиона евро, която е призната, твърди " Ел Мундо Депортиво ". Според изданието техничарят ще подпише петгодишен контракт с Барселона още във вторник.

От Барса желаеха Коутиньо още преди напускането на Неймар, само че препоръчаните 70 милиона евро плюс 10 милиона под формата на бонуси бяха отхвърлени от Ливърпул.

Междувременно един от най-желаните и класни халфове в света Марко Верати удостовери, че е бил обект на сериозен интерес от страна на Барселона през това лято.

Както е известно, каталунците се пробваха да го привлекат в редиците си, само че вместо това Пари Сен Жермен взриви пазара с 222-милионния трансфер на Неймар.

“Да, имаше нещо с Барселона, само че нищо изключително не се случи. Оттогава не сме водели други диалози. Реших да остана в ПСЖ и се веселя за това. И Неймар няма нищо общо, тъй като взех решението преди този момент. Изобщо не допусках, че той ще пристигна при нас, когато размишлявах върху бъдещето си ”, сподели италианецът.

ПСЖ откри новия сезон във френската Лига 1 с удобен триумф 2:0 над новака Амиен, а новата бразилска звезда Неймар изгледа мача от трибуните.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР