С падането на температурите, вчера съобщения за прекъснато отопление в

...
С падането на температурите, вчера съобщения за прекъснато отопление в
Коментари Харесай

Студ скова Русия и блокира комуналните услуги

С рухването на температурите, през вчерашния ден известия за прекратено отопление в жилищни региони пристигнаха от Саратов, Владимир, Пенза, Екагеринбург, Тюмен, Химки, Воронеж, Волгоград, Свердловска, Тулска, Ярославска и Ленинградска области, Чувашия, Хантимансийския самостоятелен огръг и други, изброява The Moscow Times Според експерти, повода е некачественото жилищно строителство и остарялата мрежа на топлоподаването.

Най-големите повреди, които не престават от 2 януари, са в Подмосковието и Московска област, при минус 30°С на 4 януари. В самата Москва пожар на електроподстанция остави без отопление и електречиество минимум 20 жилищни здания в северната част на съветската сторлица. Аварията беше отстранена на идващия ден вечерта.

В Климовск без отопление са повече от 20 000 души. Причината е повреда в котела на Климовския цех за патрони. Заради спецификата на производството, градската спешна работа не е била позволена да помогне за премахване на повредата. С казуса се зае самият Владимир Путин, който разпореди национализирането на завода. Има и задържани, в това число шефът...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР