С падането на първия сняг бързо си припомняме един зимен

...
С падането на първия сняг бързо си припомняме един зимен
Коментари Харесай

Зимна мода: Барета ала Че Гевара за комфорт и шик

С рухването на първия сняг бързо си припомняме един зимен аксесоар, който най-вероятно до момента сме държали в дрешника. Освен че приключва всяка визия, шапката е ваш правилен съдружник против ледения вятър и студа през зимата. Последните дизайнерски сбирки. сполучливо оборват мнението, че шапката е отживялост. Напротив - моделите, които завладяват стилните сцени през есента и зимата на 2018-а, са идеалното комбиниране на комфорт и изискан.

Ако Ернесто Че Гевара трансформира баретата в знак на революцията, французойките я трансформират в детайл от висшата мода. Този шеговит тип шапка всяка година има непокътнато място в есенните и зимни сбирки, по тази причина няма по какъв начин да сбъркате с барета. Актуални са както класическите модели, правилни на военния си генезис, по този начин и някои по-изтънчени и сантиментални техни други възможности. Тотален шлагер през тази зима са меките, комфортни материи. Добавете към обичания си тоалет шапка от вълна, кашмир, велур или пух, с цел да сте в крайник с модата даже при минусови температури.

Френската класика идва в богата гама цветове, позволявайки истински комбинации. Заложете на минималистична кожена барета в черно или супермодерен модел с каре десен. Баретата освен ще внесе доза бохемски изискан в тоалета ви, а и ще преобрази всяка прическа. Едноцветната барета стои прелестно с дълго палто или тренчкот и боти. За изискана визия се предлага шапката да бъде в безпристрастен звук или ослепителен цвят. Мултифункционална кожена барета можете да носите с обичаните си дънки и тениска за неустоима спортна визия.

Плетената шапка може да не наподобява толкоз стилно, колкото баретата, само че е най-практичният тренд през зимата. Други преимущество на този тип шапки е, че могат да се съчетаят с всеки жанр. Разнообразието е голямо и измежду дизайнерските оферти сигурно ще откриете модел, който да дава отговор на усета ви. Особено настоящи тази зима са топлите плетени шапки с ушичките на Мики Маус. Колекцията на Dolce & Gabbana доразвива тази мода, включвайки богат подбор от неповторими шапки с очи, уши и даже нос. Ако не сте измежду феновете на подобен вид шапки, заложете на настоящ модел с бижу. Сред разновидностите са плетени шапки с пера, както и ексцентрични модели с брошки, пайети и други украшения.

Екстравагантните шапки с вал сътвориха същински възторг на стилните сцени през есента и зимата. Изключително истински, тези шапки са подобаващи единствено за най-смелите девойки. Воалът придава чувство за тайнственост и драматизъм и несъмнено ще прикове погледите. Вариация на шапките с воал са нежните модели от дантела. Тази наклонност в действителност се приближава по-скоро до шаловете, в сравнение с до шапките и има съвсем само декоративни функционалности. Въпреки че няма да ви стопли, дантелата стои изтънчено и основава една по-женствена и друга визия.

Друг непредвиден модел, по който се увлякоха огромните имена в модата тази година, е каубойската шапка. Ако горещият каубойски тренд ви се стори прекомерно дръзновен, не се колебайте първо да го изпробвате в магазина. Резултатът може да ви изненада - каубойските модели са комфортни, пазят от студа и ви открояват от тълпата. Дамите, които избират да не опитват толкоз фрапантно, могат да заложат на класическа шапка федора. Черното е постоянно на мода, а нашумелият през есента скотски принт остава настоящ и през зимата.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР