С оттеглянето на кандидатурата на Никола Минчев за председател на

...
С оттеглянето на кандидатурата на Никола Минчев за председател на
Коментари Харесай

Костадин Костадинов: Продължаваме промяната се превръщат в златен пръст за ГЕРБ

С отдръпването на кандидатурата на Никола Минчев за ръководител на Народно събрание “Продължаваме Промяната” се трансформират в “златен пръст на ГЕРБ”.

Това мнение изрази водачът на “Възраждане” Костадин Костадинов пред NOVA.

Според него е допустимо през днешния ден да забележим още обрати по отношение на избора на ръководител на Народно събрание.

“Всичко е допустимо. Видяхме нощес, че Политическа партия в 10 без 10 отдръпнаха кандидатурата си. Изглеждаха доста несъответстващо - като деца, на които се е скарала класната ръководителка. Личеше си, че вършат нещо, което не желаят да вършат. Нищо чудно до края на деня да забележим и нещо сходно от ГЕРБ. Има сили в българската политика, които са много по-влиятелни и съществени от тези, които гледахме през вчерашния ден в парламента”, разяснява Костадинов.

Той отхвърли “Възраждане” да поддържа претендент, друг от Петър Петров.

“Няма по какъв начин да подкрепим който и да било различен претендент. Ние имаме идеологически разлики с тях. Няма по какъв начин да стане! Ще предадем личните си избиратели”, съобщи той.

Решението за излизане от тази обстановка е едно - или се избира ръководител на Народно събрание, или се отива на избори, заключи Костадинов.

“Друг вид за нас, с изключение на Петър Петров, не съществува”.

Днес “Възраждане ще снесе закон съгласно който, всяка медия, която получава финансиране от чужбина, би трябвало да се заявява като задграничен сътрудник, а не да се показва като самостоятелна медия.

“Тези медии са сътрудници за непознато въздействие. Те показват непозната позиция. Не желая тези медии да ми показват американската позиция като българска”, сподели още Костадинов.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР