С опита си Станислав Маламов е изключително полезен за отбора

...
С опита си Станислав Маламов е изключително полезен за отбора
Коментари Харесай

Маламов: Бъзикаме се, че сме отбор за А група! Престоят ми в ЦСКА беше много добър

С опита си Станислав Маламов е извънредно потребен за тима на Марица (Пловдив). Крилото е значима фигура в състава на наставника Николай Димитров и на него се разчита да оказва помощ на по-младите и неопитни в състава на пловдивчани. Маламов направи солидна визитка и даже мина през тима на ЦСКА, с който завоюва Купата на България. За Sportal.bg  нападателят се съгласи да показа своите усещане от лагера на отбора в Турция, както и да се върне обратно до интервала, в който носи алената фланелка. 

За момента настроението е доста положително. В подобен стадий сме, че има най-вече тежки натоварвания. Гледаме да се представим допустимо най-добре, с цел да сме добре готови за сезона и най-важното за момента е, че в тима няма контузени футболисти. 

Доста от младите футболисти израснаха пред очите ми. Само от тях зависи доколко ще съумеят да се развият. Има много опитни футболисти в нашия тим, от които могат да попиват. Валери Домовчийски е подобен. Играл за националния тим и в Германия. Ако от него не могат да откраднат, не знам от кой различен. 
 Домовчийски: Левски постоянно ще заема доста огромна част от моето сърце Домовчийски: Левски постоянно ще заема доста огромна част от моето сърце
Аз израснах в Марица и съм младеж на тима. Винаги съм следял тима и постоянно ми е бил на сърце. Откакто Христо Христов е притежател на тима, виждам, че нещата се развиват по добър метод за клуба. Надявам се, в случай че можем да развием тима още по-нагоре.

С капацитета, с който разполагаме, се представихме под междинното равнище за нашия тим през първия полусезон. Липсваше ни неизменност. В някои мачове показахме нашето лице, в други показахме радикално друго. Ако променим това и реализираме положителни резултати в пет-шест мача, ще сме още веднъж в челото на класирането. 
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
Самата Б група е много изравнена. Точките са начесто. Може да се каже, че сме в долната половина на таблицата, само че с една добра серия ще сме в челото. Бъзикаме се между тях, че сме тим за А група, тъй като с по-добрите играем по-освободено и нещата ни се получават. Може би при нас има спадове, тъй като има упования към нас, когато играем с тимове от Б група.

Напрежението в ЦСКА е много по-голямо. Там знаете какъв е медийният и фенски интерес. Там би трябвало непрекъснато да си на 110 %. При някои хора напрежението работи добре и се активизират, при други ги смачква. Пожелавам на всеки футболист да играе пред 30 000 души. Това са най-истинските неща във футбола – да играеш пред такива почитатели. Докосваш се до същинския футбол. Бях в ЦСКА към година и малко. За себе си правя оценка престоя си за доста добър. Спечелихме Купата на България. Това, което се изискваше от нас, го направихме. Те имат друга политика и гледат да разчитат повече на чужденци. Това е тяхно решение и няма сръдни. Свърших си работата там и поисквам триумф на тима. 

За много неща скърбя. Като по-малък имах много по-големи фантазии, само че действителността очевидно е много по-сурова. Не съумях да сбъдна множеството неща, които желаех и мечтаех. Както са споделили хората – не би трябвало да съжаляваме. 

Не желая да го мисля, само че както ти сподели, самите години ме натискат. Гледам да съм концентриран върху футбола. В България започваме да мислим като експерти, когато виждаме самия край. Надявам се да съм около футбола. Не съм се замислял за нещо по-сериозно. 

Бъди част от " Домът на почитателите ”, играй и печели със Sportal.bg.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР