С огромна радост ви съобщаваме, че световната серия танцови събития

...
С огромна радост ви съобщаваме, че световната серия танцови събития
Коментари Харесай

RED BULL DANCE YOUR STYLE за първи път в България

С голяма наслада ви оповестяваме, че международната серия танцови събития Red Bull Dance Your Style ще се състои за първи път н България!
Red Bull Dance Your Style e dance battle идея, чиято основна цел е да събере на едно място хора, ценители на танца и музиката, в street празненство атмосфера - точно откъдето потегля културата на уличния танц.
Red Bull Dance Your Style e танцово събитие, в чийто формат всички стилове могат да се включат. Отворената “battle ” идея значи, че публиката ще стане очевидец на breaking, hip – hop, popping, house, locking и други street dance осъществявания. Участниците са един против различен в 1vs1 съревнование, а музиката, подбрана от DJ Moschino, е загадка досега, в който те излязат на сцената. Бившият член на групата Ice Cream – Монти – също ще бъде с нас и ще се грижи публиката да остане на крайници от самото начало.
Всеки един, впуснал се в това премеждие, ще има опцията да покаже цялата си креативност и благоприятни условия за акомодация на момента, провокиран от нещо неизвестно и ново. Крайното решение за това, кой ще завладее дансинга и ще получи опция да стигне до международния край в Париж на 12.09.19, взема решение само публиката.

RED BULL DANCE YOUR STYLE ЗА ПЪРВИ ПЪТ В БЪЛГАРИЯ
Датите, на които събитието ще се състои в България, са:
- Пловдив, Площад Стефан Стамболов / 21.09 – КВАЛИФИКАЦИИ
- София, Music Jam / 5.10.19 – ФИНАЛ
Победителят от двата кръга на Red Bull Dance Your Style Bulgaria го чакат незабравими 5 дни в Париж, където международният екип на Red Bull Dance са подготвили серия от вълнуващи танцови работилници и арт стратегия.
Присъединете се към нас and let’s see who will rule the dance floor?:)
Повече информация може да видите тук , както и в страницата на събитието във Фейсбук .
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР