С огромен бял джип се фука звездата на ЦСКА-София Фернандо

...
С огромен бял джип се фука звездата на ЦСКА-София Фернандо
Коментари Харесай

Каранга яхна бял звяр

С голям бял джип се фука звездата на ЦСКА-София Фернандо Каранга. Голмайсторът на " алените " яхна страховита машина от марката “Рейндж Ровър”. Возилото с екстрите по него се прави оценка на към 200 хиляди $.

Докато караше лятната си почивка в Бразилия, Фернандо не слизаше от белия звяр. Той го гледа като писано яйце. Нападателят се възвръща от контузия и по тази причина получи позволение да се причисли към подготовката на ЦСКА по-късно. През това време брачната половинка на играча - Карла, сподели, че Каранга не може да се раздели с обичаната си кола.
 Машината сега е на гараж в родината на играча. Причината за това е, че Каранга изчаква трансфер. Желанието на самия голаджия е да се завърне в Бразилия. Сериозен интерес към него има от страна на локалния Коринтианс. Белият джип е една от аргументите Фернандо да няма самообладание още веднъж да излети за своя дом.

В последните дни се появи сериозна алтернатива за футболиста и от британския Рединг. На Острова пишат, че клубът приготвя крупна оферта за звездата. На " Армията " са му оповестили цена от 5 милиона евро. Каранга притегли вниманието към себе си, откакто вкара 24 гола за ЦСКА през предишния сезон. Той се забърка и в много кавги, като размахваше надуваем пенис.

На българска земя Каранга кара длъжностен автомобил, възложен му от притежателя на " армейците " Гриша Ганчев. На този стадий бразилецът не има намерение да си купува друга кола.

bgdnes.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР