С оглед на това, че беше опорочен изборът на ръководството

...
С оглед на това, че беше опорочен изборът на ръководството
Коментари Харесай

Христо Иванов: Ще отправим молба към управителя и подуправителя на НЗОК да подадат оставки

С оглед на това, че беше изопачен изборът на управлението на НЗОК, ще отправим молба към шефа и подуправителя да създадат крачка обратно. Това значи да си подадат оставката, съобщи съпредседателят на “Демократична България” Христо Иванов в коридорите на Народното събрание по отношение на вчерашното гласоподаване на подуправител на НЗОК.

Христо Иванов уточни, че след процедурата през вчерашния ден са били извършени диалози с ГЕРБ и Движение за права и свободи и са се обединили към решението да бъде контрактуван правилник. “Регламент, който да бъде подписан най-сетне за това по какъв начин ще бъдат предавани и попълнени регулаторите, който да подсигурява единодушието в границите на партиите, които поддържат управлението”, добави той.

“Потвърдихме и своята поддръжка за премиера Денков, за вицепремиера Мария Габриел и за работата на кабинета. В идващите седмици предстоят доста значими старания във връзка с Шенген и на бюджета, за еврозоната също се вършат значими неща, следва гласоподаване на Конституцията”, сподели Иванов.

СНИМКА: БГНЕС
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР