ПП възникна като формация, която трябваше да бъде алтернатива на

...
ПП възникна като формация, която трябваше да бъде алтернатива на
Коментари Харесай

Бачийски: ПП-ДБ не може да е алтернатива, ако работи с ГЕРБ и ДПС

Политическа партия породи като групировка, която трябваше да бъде опция на порочния модел на ГЕРБ и Движение за права и свободи. Два месеца след последните избори обаче се случи сглобката. Това компрометира. Няма по какъв начин да си опция, в случай че работиш с тези партии.

Това съобщи пред Българска национална телевизия Константин Бачийски, ръководител на Средна европейска класа, която.

Според него през последните 10 месеца въздействието на ГЕРБ и Движение за права и свободи се е нараснало. Той означи, че се е завърнала политиката, водена преди 2021 година за заличаване на държавните активи.

По думите му партията му е поискала в съдружното съглашение с Политическа партия и Демократична България да бъде записано, че в идващия парламент няма да има взаимно ръководство с ГЕРБ и Движение за права и свободи. Той акцентира, че това предпочитание не е било почетено. Бачийски разясни, че това го е предиздвикало да напусне ПП-ДБ.

Той акцентира, че започва основаването на ново надпартийно обединяване, което да бъде основано на полезности. Бачийски добави, че за това е належащо време и това е повода Средна европейска класа да не взе участие на изборите на 9 юни.

Според него хората, които напущат ПП-ДБ, са хора с дела.
 ПП-ДБ оставят вратата за общо ръководство с ГЕРБ отворена
ПП-ДБ оставят вратата за общо ръководство с ГЕРБ отворена

Едно от изискванията за това е ГЕРБ да се разграничи от Делян Пеевски
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР