С официалното въвеждане на ъпгрейда на Етериум, Shapella, по-голямата част

...
С официалното въвеждане на ъпгрейда на Етериум, Shapella, по-голямата част
Коментари Харесай

Кои са най-печелившите токени на крипто пазара през изминалата седмица?

С формалното въвеждане на ъпгрейда на Етериум, " Shapella ", по-голямата част от крипто пазара означи обилни облаги.

Ето лист на най-печелившите алткойни на крипто пазара от 10 до 14 април. (Включени са единствено токени със забележителен размер на търговия и пазарна капитализация).

Injective

Платформата на Injective Protocol (INJ) е децентрализирана борса (DEX), която разрешава на потребителите да вземат участие в маржин търговия сред веригите, както и да търгуват с деривати и форекс фючърси.

INJ претърпя доста бича седмица, защото набъбна с повече от 50%. Към момента на писане на публикацията токенът се търгува на цена от $7.83. През последните 24 часа алткойнът нарастна с към 15% и има размер на търговия от съвсем $330 милиона.

С настоящата си пазарна капитализация от $620 милиона, INJ се подрежда на 80-то място в класацията на CoinMarketCap. Въпреки това този крипто актив към момента е с 66% под своя най-голям исторически връх (ATH), доближат при равнището от $25.

Woo Network

Woo Network дава решения за централизирано финансиране (CeFi) и децентрализирано финансиране (DeFi), позволяващи повишение на ликвидността на крипто пазара. Изследването на InvestorsObserver, което проучва историческите модели на търговия, присъжда на мрежата впечатляваща дълготрайна техническа оценка от 95 точки.

С настояща цена от $0.31, цената на WOO, токена на мрежата, се е повишила с 44% на седмичната графика и с 14% през последния ден.

Алткойнът, който е №90 по пазарна капитализация, към момента е с 83% под своя ATH, когато цената му беше $1.78. 24-часовият размер на търговия на WOO е към $90 милиона.

Arbitrum

На 14 април  Етериум сполучливо реализира своята актуализация, наречена “ “. След това цената на ARB се повиши до $1.68 при 24-часов размер на търговия от $2.2 милиарда. Алткойнът се е повишил с 50% на седмичната графика и с над 5% на дневната.

Arbitrum показва пазарна доминация измежду съперниците на Етериум от втори пласт, надминавайки Optimism с обща заключена стойност (TVL) от $2.31 милиарда. За съпоставяне TVL на Optimism е едвам $949.21 милиона.

Въпреки неотдавнашните разногласия към AIP-1, откривател от Messari счита, че ARB е недооценен по отношение на Optimism, като наградата е единствено 20%.


 


OKB

Значителното нарастване на цената се случи малко откакто OKX разкри поддръжката си към продажбата на SUI токени. От 23 април OKX Jumpstart, водещата платформа за продажба на токени на борсата, ще включва SUI токена като част от лотарията за разпределение на токени.

За да се класират, потребителите би трябвало да имат OKB токени от 20 до 22 април. Продажната цена за 225 милиона токена е избрана на $0.1 за токен.

Партньорството на Sui Network с OKX Wallet разрешава на потребителите да се включват в airdrop събитие и други начинания в границите на екосистемата Sui.

Към момента на писане на публикацията цената на OKB е $53.6, което съставлява растеж от малко над 27% на седмичната графика и съвсем 15% през последните 24 часа. Поради растежа в цената на токена, той се приближава до своя ATH от $58.66.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР