С официална церемония Видеолукс Холдинг, собственик на веригите Технополис и

...
С официална церемония Видеолукс Холдинг, собственик на веригите Технополис и
Коментари Харесай

Започна изграждането на втори търговски комплекс HOLIDAY PARK в София

С публична гала " Видеолукс Холдинг " , притежател на веригите Технополис и Практикер, започва построяването на нов ритейл парк в София. Комплексът ще бъде ситуиран на бул. " Никола Мушанов " 82 в регион Красно село. Това ще бъде втори ритейл парк на марката в столицата. През октомври стартира построяването на първия HOLIDAY PARK Витоша, който ще се намира на Околовръстен път, в комерсиалната зона до Ring Mall и IKEA.

След отслужения церемониален водосвет първата копка бе направена от Цвета Николаева, кмет на регион " Красно село ", Евгени Борисов, шеф на строителна компания МСК, и Тодор Белчев, ръководител на съвета на шефовете на " Видеолукс Холдинг ".

" Силно имам вяра, че живущите в региона ще имат един нов комфортен комплекс, обогатен с доста зеленина, който със своите разнородни магазини и заведения за хранене ще им бъде от изгода и ще се трансформира в прелестно място за отдих и разходка. Като жест на признателност към локалната администрация за оказаната поддръжка ще изградим и дарим 161 паркоместа на Столична община. ", разяснява Тодор Белчев, ръководител на съвета на шефовете на " Видеолукс Холдинг ".

Комплексът ще разполага с над 31 000 кв.м комерсиална повърхност и ще обезпечи повече от 300 нови работни места. На разположение на клиентите ще има хипермаркети на пазарните водачи  и , както и още над 20 магазина и заведения.

За още по-голямо улеснение на потребителите HOLIDAY PARK Красно село ще обезпечи повече от 400 безвъзмездни паркоместа, както и зарядни станции за електрически коли. На покривите на магазините Технополис и Практикер ще бъдат конфигурирани фотоволтаични панели, които ще заменят по-голямата част от потреблението на електричество със " зелена " сила. Това е следващият план на " Видеолукс Холдинг " ориентиран към внедряването на устойчивите бизнес политики. До 2023 година са конфигурирани над 16 000 слънчеви панела на покривите на комерсиалните обекти на Технополис и Практикер в цялата страна.

Търговският комплекс HOLIDAY PARK Красно село се чака да отвори порти напролет на 2025 г.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР