С официална церемония беше открит модерният футболен миникомплекс в град

...
С официална церемония беше открит модерният футболен миникомплекс в град
Коментари Харесай

БФС плати 400 000 лева за футболен комплекс във Видин

С публична гала беше открит модерният футболен миникомплекс в град. Той е построен от БФС с.

Съоръжението е ситуирано в градския колодрум. То се състои от терен с изкуствена настилка с размери 70х50 метра. Големият терен е разграничен на две по-малки стадиони с размери 40х20 метра. Комплексът ще се употребява както от локалните клубове, по този начин и в мачове от регионалното състезание по Футбол 7 и Футбол 9, в учебните шампионати и стратегиите за всеобщ футбол на БФС.

Освен в модерните терени, посредством извоювани интернационалните стратегии за инфраструктурно развиване, БФС влага в построяването на две трибуни, осветяване, както и съблекални и общи пространства.

На днешната гала участваха президентът на Аматьорската футболна лига и член на Изпълнителния комитет на БФС Румян Вълков, техническият шеф на централата Георги Иванов, ръководителят на ЗС-Велико Търново Бончо Генчев, както и кметът на Видин Цветан Ценков.

Преди две седмици беше направена първа копка на съвременен терен в град Пещера. Преди месец беше открит нов терен в Равно поле.

От 2018-а насам футболният съюз осъществя 12 футболни миникомплекса и 6 пълноразмерни терена. Още 7 пълноразмерни стадиони са в развой на създаване.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР