С общ контрол службите в Австрия и Германия взимат засилени

...
С общ контрол службите в Австрия и Германия взимат засилени
Коментари Харесай

​Австрия и Германия засилват общия граничен контрол

С общ надзор службите в Австрия и Германия взимат засилени ограничения против престъпната престъпност и незаконните имигранти. От през вчерашния ден австрийската и немската федерални полиции и баварската провинциална полиция охраняват общата граница в тройни екипи. Особено внимание е отделено на железопътния превоз.

Тиролският проход Бренер в Алпите, който обезпечава директен път на транспортните потоци сред Германия и Италия през Австрия, ще бъде следен от служители на реда на двете страни. След три месеца ще бъде преценена ефикасността на нововъведената мярка.

Както съобщи представителят на Федералната полиция в Мюнхен Томас Боровик, в граничните региони общите дейности са изключително значими. Специално внимание чиновниците ще отделят на товарните влакове. През 2017 година са хванати близо 1000 бежанци, пътували незаконно в товарните автомобилни ремаркета, прекарвани през прохода Бренер по стоманен път.

По австрийско-германската граница се следи отлив на незаконно преминаващите. Досега през актуалната година броят им е към 14 600 души, като близо 7200 от тях са екстрадирани назад. В първите четири месеца на тази година незаконните са били близо 3 800, от които екстрадирани са 2100 души.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР