С обрат Арсенал успя да пречупи Тотнъм и да вземе

...
С обрат Арсенал успя да пречупи Тотнъм и да вземе
Коментари Харесай

Обрат и победа на "Арсенал" белязаха дербито на Северен Лондон

С поврат " Арсенал " съумя да пречупи " Тотнъм " и да вземе дербито на Северен Лондон с 2:1. " Артилеристите " наваксаха закъснение от 0:1 и се постановиха над огромния си противник на своя " Емиратс ".

Ерик Ламела откри за " шпорите " в 33-ата минута, само че 11 по-късно Мартин Йодегор изравни. Победният гол вкара Александър Лаказет от дузпа в 64-ата минута.

" Арсенал " игра с човек повече четвърт час поради червен картон на Ламела. В дуела отборът на Микел Артета съумя да ограничи нападателната мощност на " шпорите ", позволявайки им да насочат единствено три удара за цялостен мач. Съставът игра и без капитана си Пиер-Емерик Обамеянг, който съгласно " Скай спортс " е оставен запаса поради забавяне за сбора на отбора.

Победата разреши на " артилеристите " да се реваншират за загубата от " шпорите " с 0:2 през декември. Те побеждават в дербито за пръв път от декември 2018 година

С триумфа " Арсенал " събира 41 точки и е на четири зад противника си. " Артилеристите " заемат 10-о място, а " Тотнъм " е седми. Серията от три следващи победи на " шпорите " обаче беше прекратена.

Подробности очаквайте по-късно на.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР