С новия си магазин Xiaomi се стреми да е по-близо

...
С новия си магазин Xiaomi се стреми да е по-близо
Коментари Харесай

Xiaomi отвори втори магазин в София


С новия си магазин Xiaomi се стреми да е по-близо до крайния консуматор
(снимка: studioproto.com / предоставена от Propaganda)

Производителят на смарт телефони и потребителска електроника Xiaomi отвори в тория си магазин у нас – той се намира в столичния Sofia Ring Mall и предлага необятна селекция от смарт устройства на китайския бранд.

Откриването на още един търговски обект в България отразява устрема на компанията да е покрай крайния консуматор. С отварянето на магазина, Xiaomi започва игра с награди, измежду които новия смарт телефон Redmi Note 13 Pro+ 5G.
още по темата
„ За нас е значимо потребителите ни да имат елементарен достъп до новаторските смарт решения, които Xiaomi предлага, с цел да можем най-добре да отговорим на техните упования и потребности ”, съобщи Николай Нанков, управител на Xiaomi в България.

В допълнение, Xiaomi подхваща стъпки за възстановяване на онлайн наличието си. Тази година компанията ще развие формалния си онлайн магазин, с цел да обслужва по-бързо и качествено клиентите.

„ Тази година ще възобновим нашата платформа за онлайн извършване на покупки mi-bulgaria.com, с цел да дава отговор изцяло на интернационалните стандарти на Xiaomi образно и функционално. По този метод ще осигурим на аудиторията отвън София по-лесен и бърз достъп до продуктите на марката ”, описа Екатерина Пейковска, заместник-управител на „ Нов свят – Електронни технологии ”.

Магазинът на Xiaomi в Sofia Ring Mall предалага необятна гама от смарт артикули
(снимка: studioproto.com / предоставена от Propaganda)

Xiaomi откри първия си магазин в България през 2021 година Новият търговски обект в Sofia Ring Mall цели да обезпечи на софтуерните запалянковци и почитателите на марката комфортен достъп до необятна гама от смарт артикули и е част от по-широка тактика на компанията за разширение на обсега си у нас.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР