С новината, която ще съобщя, ще зарадвам жителите на Ново

...
С новината, която ще съобщя, ще зарадвам жителите на Ново
Коментари Харесай

Община Стамболийски спечели проект за ремонт на училището в Ново село

С новината, която ще оповестя, ще развеселявам жителите на Ново село, кмета на обитаемото място Иван Стойчев и директорката на ОУ " Христо Смирненски " Ваня Лазарова. Спечелихме плана за ремонт на учебното заведение в Ново село, за който кандидатствахме през февруари месец. Одобрени сме за сумата от близо един милион лв. - тъкмо 949 294 лв., заяви кметът на община Стамболийски Георги Мараджиев.

По думите му с тези средства ще бъде осъществен главен ремонт на Основно училище  " Христо Ботев ", което е в окаяно положение.

 



 
 Работата по екопарка в Стамболийски продължава (СНИМКИ) Работата по екопарка в Стамболийски продължава (СНИМКИ)
Работата по екопарка в Стамболийски продължава. Това показва кметът Георги Мараджиев посредством профила си във Facebook. Ето каква допълните...

„ Ремонтът ще включва нов покрив, нова дограма, ремонт на фасада с топлоизолация, отоплителна система и вътрешен ремонт. Ще имаме една нова постройка. Щастлив съм за новината! Обещах този ремонт на новоселци и това е следващото изпълнено заричане. Няма да е последното! Ще се боря за по-добър живот във всяко обитаемо място. Ние сме една община – едно семейство “, обобщава в профила си Мараджиев. 

 



 

Още от ПЛОВДИВ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР