С нов рекорд завърши традиционният Великденски благотворителен базар на Движението

...
С нов рекорд завърши традиционният Великденски благотворителен базар на Движението
Коментари Харесай

Рекордните 7603 лева събра базарът на българските майки в Пазарджик

С нов връх приключи обичайният Великденски благотворителен базар на Движението на българските майки в Пазарджик. Събраните дарения са най-голямата сума в историята на фондацията, рекорден беше и броят на доброволците и на хората, купили благотворително сувенири.

Събитието, което се организира всяка година на Лазаровден, се радва на все по-силна поддръжка и от жители, и от доброволци, а последните издания събират и все по-големи суми като дарения за деца в неравностойно състояние. Резултатът от тазгодишния базар е общо 7603 лв., които ще бъдат употребявани за няколко потребни стратегии на пазарджишката организация - обезпечаване на обяд за небогати възпитаници, плуване и хипотерапия за малчугани с увреждания, подкрепяне на приемни деца, финансова поддръжка за нуждаещи се от лекуване.

От фондацията и този път разгласиха цялостен доклад на привлечените доходи за благородни дела. В общата сума са включени 585 лв. от дарителската кутия на щанда, 500 лв. подаяние от кмета на Пазарджик Тодор Попов, 300 лв. подаяние от Ивета Пандева с благотворителна подготовка по степ аеробика в Аеробна зала - Пазарджик и 80 лв. подаяние от възпитаниците на Начално учебно заведение " Отец Паисий " в Пазарджик.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР