С нов час, който ще зарадва и не толкова ранобудните

...
С нов час, който ще зарадва и не толкова ранобудните
Коментари Харесай

България сутрин - от 4 март вече в 9:30 часа

С нов час, който ще зарадва и не толкоз ранобудните фенове, утринният блок на Bulgaria ON AIR чака аудиторията. От 4 март „ България заран “ с Мария Константинова и Виктор Дремсизов към този момент ще изгрява на екран тъкмо в 9:30 часа, като ще продължи да среща феновете с най-актуалните и любопитни вести, мнения и разбори от страната и света чак до 11:30 часа.

В динамичната политическо-икономическа конюнктура у нас и неспиращите събития, екипът на „ България заран “ ще обобщава най-важното от деня и сутринта, като ще наблюдава и излъчва онлайн съвсем до обяд всичко по-важно за обществото. В същото време в студиото Мария и Виктор ще продължат да посрещат специалисти, анализатори и коментатори, които ще показват другите гледни точки по тематиките, които ни засягат.

За първи път в българския ефирен ефир, в ролята на ко-водещ влиза най-новата иновация на 21-век. Мария Константинова и Виктор Дремсизов ще показват извънредното ново допълнение на своя екип на 4 март, а неговата роля в ефир ще се приближи още повече до феновете посредством анкети по горещите тематики и въпроси, специфични рубрики и други изненади.

С началото на новия пролетен сезон „ България заран “ ще показа на феновете и своята нова графа „ Вдъхновителите ”, в която на фокус излизат вдъхновяващи персони, заставащи зад смислени дела. Гости в рубриката ще бъдат персони от разнообразни сфери - просвета, политика и други

С доста ентусиазъм ще продължат да заразяват специфичните рубрики на Мария Константинова и Петя Кертикова. Водещата на Новините ON AIR Петя Кертикова е подготвила още доста и запаметяващи се репортажи за българи, избрали България, и ще ги споделя в новия сезон на „ Завърналите се с Петя Кертикова ” всяка сряда, а в петъците в „ Златните ” Мария Константинова ще ни среща с велики български първенци и огромните ни спортни очаквания.

Повече информация за новата програмната скица на малкия екран, измененията в часовете на лъчение, нови продукции и планове, както и други любопитни допълнения в Bulgaria ON AIR - очаквайте скоро!
създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР