С номер 12 обединението събира подкрепа, за да превърне България

...
С номер 12 обединението събира подкрепа, за да превърне България
Коментари Харесай

„Продължаваме Промяната – Демократична България“ откри предизборната си кампания в Пловдив

С номер 12 обединяването събира поддръжка, с цел да трансформира България в съвременна европейска страна

„ Продължаваме Промяната – Демократична България “ откри предизборната акция през днешния ден в Пловдив. Към формалното разкриване се причислиха съидейници от цялата страна, които дружно с партиите в обединяването и десетки цивилен придвижвания, обявиха, че има по какъв начин България да бъде страна, в която хората водят естествен европейски живот.  

Начало на събитието сложиха Никола Минчев и Йордан Иванов, които са на първо и второ място в листата на обединяването в Пловдив град. 

След тях с изказване се включи съпредседателят на Продължаваме Промяната Кирил Петков: 

„ Ние и „ Демократична България “ имаме вяра, че единен българският народ може да реализира всичко. Към това обединяване се причисляват и цивилен придвижвания, които вписаха своята идея в книгата на идеите. Все повече българи се сплотяват към фантазията за България с естествени европейски приходи, обикновено европейско правораздаване, обикновено европейско обучение, обикновено европейско опазване на здравето, естествени европейски пенсии, естествени европейски улици, естествени европейски паркове и опазване на доста красивата ни природа. “



Христо Иванов съобщи, че на 2 април българите имат явен избор с номер 12 в бюлетината:

„ Свободата, не е подарък. Защитава я всяко потомство. Днес ние сме тук, с цел да стартираме пътя си към успеха, само че не за нас, а за България! Имаме явен избор с номер 12. ”



Атанас Атанасов изрази убеденост, че на 2 април обединяването ПП-ДБ ще бъде първа политическа мощ:

„ България има потребност от концентрацията на демократичните сили и ние сме дружно! Сигурен съм че на 2 април ще сме първа политическа мощ! “



Съпредседателят на „ Зелено придвижване “ Добромира Костова показа, че е належащо устойчиво държавно управление и работещи институции, които да позволяват проблемите както на национално, по този начин и на районно равнище:

„ Проблемите от локален темперамент се вземат решение освен с работа на локално равнище, само че и със законодателни промени, устойчиво държавно управление, работещи институции, самостоятелен съд. Така се поставя завършек на чадърите, на замитането под килима, на корупцията. Проблемите на Пловдив не са единствено локални проблеми, за които търсим кмета или Общински съвет. Няма по какъв начин да имаме един мощен стопански, чист, хубав и зелен Пловдив, без да имаме едно положително устойчиво държавно управление и работещ парламент. “



“Победата на 2 април ще обезпечи опцията на всеки един български жител да преследва фантазиите си в подредена, зелена и сполучлива страна. Сигурен съм, че българският народен дух може да реализира това. ”, съобщи Владислав Панев. 

“Всеки път, когато сме гледали към бъдещето, сме успявали, всякога, когато сме гледали в предишното, сме стигали до национална злополука. “, добави Асен Василев. 

С номер 12 в бюлетината обединяването „ Продължаваме Промяната – Демократична България “ събира поддръжка за мандат за сформиране на държавно управление, с цел да работи за една нова България, в която хората са горди с предишното си, щастливи в сегашното и спокойни за бъдещето. 

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР